Regisztárció előtt

 

Kedves érdeklődő, kedves leendő tag!

Az újraalakult MGC egy nagy család, amely szívesen fogad bárkit, aki érdeklődik a szubkultúra, a magyar goth közösség és a magyar goth élet iránt. Mivel ez egy dark-goth klub, így főleg a stílushoz köthető vagy annak részét képező személyeket várunk, továbbá olyanokat, akik közel érzik magukhoz ezt a világot.

Arra kérünk téged, hogy az együttélés szabályait betartsd (hiába nem vagyunk közös fizikai térben, a virtuális világ igenis összeköt minket, egy közösséggé tesz), és hogy olvasd el rövid szabályzatunkat, melyből megismerheted az MGC értékeit többek között.

Szabályzat

 

Ha elolvastad a szabályzatunkat és úgy érzed, hogy továbbra is tagja szeretnél lenni ennek a közösségnek, akkor regisztrálj bátran, nem harapunk 🙂 ! (az újakat csak feláldozni szoktuk!)

Regisztrálni a jobb oldali menüben megtalálható Bejelentkezés menüpont alatt tudsz! Regisztrációd során arra kérünk, hogy pontosan add meg e-mail címed, mert arra fogsz kapni egy aktiváló e-mailt, ami nélkül nem tudsz belépni majd.

Fontos!

Ha gmail-es címmel regisztrálsz be, akkor ellenőrizd a SPAM mappádat, ugyanis nagy valószínűséggel oda fogod megkapni az aktiváló e-mailt!

Ha sikerült bejelentkezned, akkor már szabad az út előtted, hogy megmutasd magad és aktív tagja lehess összetartó kis közösségünknek!

Ha nem, akkor kérünk írj nekünk e-mailt a magyargothicclub2015@gmail.com-ra, melyben leírod problémádat (milyen névvel, e-mail címmel regisztráltál, ellenőrizted-e a SPAM mappádat, stb.)!

 

Hogy jobban el tudj igazodni az oldalon, kérjük olvasd el ezeket a híreket, melyeket az új oldalunk fő funkcióiról írtunk nektek! Ez a lista valószínűleg bűvolni fog folyamatosan.

Hírek

Profilok

Fórum bemutatása

Fórum kódok

Értesítések

 

Ha bármilyen kérdésed, gondod akadt, akkor fordulj bizalommal az oldalunkon működő kortárs goth-társ segítőinkhez!

Gothtárs segítők