Cathreen Misery

Alapadatok

Felhasználónév

Cathreen Misery

Születésnap

1991-05-06

Rólam

3 mondatban rólam

Ijesztően zárkózott. Hideg mint a sírbolt. Racionális, érzékeny, empatikus és gonosz egyszerre.

Bemutatkozás

Nem vagyok az ilyesmiben jó. Helyettem beszéljenek az oldalak, amiket megadtam. Mindegyik hozzám kapcsolható és ahogy látható, mindenhol igyekszek ugyan ezen néven fenn lenni: Cathreen Misery. – Szerintem a legtöbbet a blogom által tudsz meg rólam, annál talán kicsivel többet adhat a Tumblr de az sem minden. Természetesen van, amit nem fedek fel, remélem nem gond.
Nos, ha bármi kérdésed, kérésed lenne, bárhol elérhetsz a lent megadott oldalakon keresztül, vagy akár itt is. ^^

E-mail címed

m.cathreen91@gmail.com

Facebook profilod

http://www.facebook.com/cathreenmisery

Saját honlapod

http://www.cathreenmisery.blog.hu

Tumblr-öd

cathreenmisery.tumblr.com

Személyes mottód

"Az ember egy rothadó, gonosz faj."

Kedvenceid

Zene

Az alábbi együtteseket hallgatom előszeretettel, több albumukat és dalukat.
Amaranthe, Disturbed, RED, Saosin, Three Days Grace (csak a One-X album), Skillet, Evanescence (régi Open Doors és The Fallen album), Nightwish, Children of Bodom, In this Moment, Slipknot, Suicide Silence, For the Fallen Dreams, Ashes Remain (pop rock, de szeretem), The Dreaming, Linkin Park, Paddy and The Rats (az egyetlen magyar akiket szeretek), néha régi Depresszió vagy Tankcsapda számok, Icon for Hire, Unsun, Breaking Benjamin, Green Day, New Years Day, BlackBriar, Within Temptation, Tarja Turunen (mint egyedüli előadót nagyon szeretem), Fireflight, Kittie, BabyMetal, There For Tomorrow, BloodSimple, Apocalyptica, Fall out Boy (igen, ilyeneket is szoktam :D), Dead By April, Marilyn Manson, The Pretty Reckless, Tristania, Serenity, Xandria, Nine Lashes, EarlyRise.

Mindezt kibővítve szoktam Komoly Klasszikusokat is hallgatni, mint Chopin, Beethoven, Mozart, Antonio Vivaldi, J.S. Bach, F. Schubert, Patrick Cassidy.

 

Könyvek, irodalom

Nagyon szeretek olvasni és írni egyaránt. Pár kedvenc íróm: Stephen King, Anne Rice, Leslie L. Lawrence, Donato Carrisi, Dan Wells, Cassandra Clare, Laurel K. Hamilton, Rick Riordan, Johann Wolfgang von Goethe, Edgar Allan Poe, Mary Shelley, George Gordon Noel Byron.

Képzőművészet

Kedvenc témám az ember. Az emberi arc, test, érzelmek, félelmek, mentális betegségek fizikai ábrázolása. A másik kedvencem a fantasy, de ezen belül a horror, mint fő téma. Kedvenc rajzeszközeim a grafit ceruza. Nem tudok és nem is akarok számítógépen rajzolni. De elismerem ha tetszik egy alkotó rajza, akárhogy is készítette.
Általában A/4es lapra rajzolok. Rajzstílusom elsődlegesen mesefigura, pontosabban Japán anime/manga kategóriába sorolható. De néha a nyugati világ cartoon rajz stílussal is tudok alkotni. A hiperrealista hiába tetszik, sajnos képtelen vagyok olyan alkotásokra.

Szeretem a múzeumokat, mások alkotásaiban gyönyörködni és megtudni miként .s hogy készül. ^^

Mit szeretek?

Morbid, elvont, halál témájú dolgokat. Megfigyelni az embereket, kielemezni őket majd kiforgatni a tabu témáikat. Szeretek tabu témákat döntögetni. Szeretem a Horrort és az ijesztő témákat, alkotásokat. Vonzanak az őrült, nem hétköznapi dolgok. Legyen szó filmről, könyvről, festményről, szoborról, képről. Mindegy. Csak legyenek nem átlagosak, ne unalmasan hétköznapiak. Emellett érdekel a Pszichológia, azon belül is a mentális betegségek és azok elvont oldalai, beteg érdekességei. Az irodalomnak is azon területe érdekel, ami furcsának és különcnek nevezhető. A romantika kor, Szentimentalista kor alkotásai és a napjaink horror, thriller irományai. Szeretem őket.

Szabadidő

Hobbi(k)

Írás (regény, novella, idézetek) , rajzolás (anime stílusú leginkább, hagyományos módon), blog írás, internetezés, számítógépezés, fitnesz edzés és futás. Ezen felül nappali álmodozó vagyok és éjszakai rémtörténet gyártó. Gyakran merengek a nagy kérdéseken. Szentimentalizmus és melankolikus alkat vagyok.

Érdeklődési köreid

Irodalom, Művészet, festészet, hagyományos technikával készült Rajzok, Japán rajzstílusok, Pszichológia érdeklődési szinten, Horror filmek, Horror könyvek és játékok, Egészségesebb életmód, Fitnesz és étkezés, Művészet történelem, történelem, elvont és ijesztő történetek, kísértet históriák, legendák, mítoszok, görög mitológia.

Foglalkozásod

Művész, Író é Rajzoló, illetve Hobbi Modell

Iskola

Érd – Általános Iskola / Budapest – Középiskola

Munkahely

Eladóként dolgozok.