Gothtárs segítők

GothHelpUs

 

A Gothokról az a kép él sokunkban, hogy empatikus, toleráns személyek vagyunk, akik szívesen segítenek másokon. A Goth Help Us szellemi örökségét szeretnénk továbbvinni az önkéntesekből álló segítő csoportunkkal, melynek lényege, hogy bárki nyugodtan forduljon felénk bármilyen problémája is legyen. A segítők természetesen titoktartást fogadtak, így a közöttetek elhangzott dolgokról csak ti ketten fogtok tudni.

 

 

Problémáitokkal, gondjaitokkal – legyenek azok bármilyen jellegűek is – a következő személyeket kereshetitek fel:
A tárgyba kérjük írjátok bele, hogy “Gothtárs segítséget kérek”!

Club e-mail címe: magyargothicclub2015@gmail.com

AngelWhisper – beke.zsofia1991@gmail.com

Annie – lang.p.aniko@gmail.com

Blithe petra.karasz@gmail.com

Rólam: “Őszinte, nyitott és empatikus személy vagyok, magas fokú szociális érzékenységgel. Fiatalkorom óta segítő szakember szerettem volna lenni, emiatt szociálpedagógus végzettséget szereztem, illetve egy hosszabb ideig segítő munkát végeztem. Sokat láttam, sokat tapasztaltam mind az életem, mind a munkám során, emiatt egy tág világképpel rendelkezem.”

Libertina – gilthoniel@vipmail.hu

SorrowSong shadowglory@gmail.com

Rólam: “Sosem vagy egyedül!

Sosem ítélkezem, és sosem adok kéretlen tanácsot: de mindig meghallgatlak, és egyetlen problémádat sem fogom lekicsinyelni, kinevetni. Számomra Te vagy a fontos, aki megtisztelsz a bizalmaddal – ha rám bízod a gondjaidat, nem foglak magadra hagyni, segítek, amiben csak tudok. Vén róka vagyok, de nem annyira vén, hogy ne emlékeznék arra, hogy én is keresztül mentem már néhány dolgon:) .”

Ha olyan problémád van, amit nyílvánosan felvállalsz, mert úgy érzed segítene másoknak is a megoldás, akkor megoszthatod a fórumban 🙂 !

GothTárs Segítők Fórum