Dupla-havi Magazin felhívás

Kedves Tagok, Szerkesztők!

Mint tudjátok az ExpressioN Magazinba ismét várjuk írásaitokat, cikkeiteket az expression@mgclub.hu-ra vagy az expressionmagazin2015@gmail.com-ra! Most egy különleges, kéthavi számmal készülünk nektek, így április-májusi Magazinunk lesz!

Amiket küldhettek:

  • cikkeiteket, tanulmányaitokat, írásaitokat, verseiteket, novelláitokat, alkotásaitokat, képeitek, stb.,
  • továbbá jelentkezését tetovált tagjainknak akik bevállalják, hogy egy-egy miniinterjút készítünk velük tetoválásukról (4-5 kérdésre kellene válaszolniuk) és képet küldeni tetoválásukról, illetve
  • dolgozó tagjainknak (CorporateGothokat) akik benne lennének egy hosszabbat (kb. 10 kérdéses) interjúban állásukról, szakmájukról (természetesen anonim módon, sem a saját, sem intézményük neve nem szerepelne az interjúban, csak a munkakörük), ahogy azt az előző számok CorporateGoth rovatában láthattátok, továbbá
  • olyan goth modelleket (fiúkat és lányokat egyaránt!) akik szívesen szerepelnének a magazinban, esetleg annak címlapján, és benne lennének szintén egy-egy miniinterjúban!

Továbbra is keresünk állandó tagokat a szerkesztőségünkbe (állandó cikkírókat), akik rendszeresen hozzájárulnának egy-egy szám megírásához!

Beküldési határidő: 2016. május 10. 

Ahogy mindig, jelentkezéseiteket az expression@mgclub.hu vagy az expressionmagazin2015@gmail.com címre várjuk!

reklám_01