Profilok [Új Oldal]

A múltkori bejegyzésünkben már írtunk a Profilokról, most ismét ez a téma 🙂 . Leírjuk ugyanis, hogy hogyan tudjátok profilotokat frissíteni!

profil

Előző bejegyzésünkben már írtuk, hogy úgy tudjátok elérni a profilotokat, ha a Members vagy a Saját nevetekre kattintotok, és ott rámentek a “Profile” fülre. Ez alatti sorban jelenik meg a View – vagyis a megtekintés – és az Edit – vagyis a szerkesztés oldal. Ha szépíteni, bővíteni szeretnétek profilotokat, akkor természetesen az utóbbira, vagyis az Edit-re kell kattintatnotok 🙂 !

A szerkesztő oldalon ne felejtsétek el, hogy különböző füleket tudtok megnyitni – egyedül az “Alapadatokat” kell kötelezően kitöltenetek, a többit rátok bízzuk. A többi fülön – Goth, Rólam, Kedvenceid, Szabadidő – már rajtatok múlik, hogy mit osztotok meg velük, de mivel ez egy közösségi oldal, így azt javasoljuk, hogy minél több rublikát töltsetek ki 🙂 !

Nagyon fontos azt is tudni, hogy egy-egy fület külön-külön tudtok elmenteni, tehát mielőtt átlépnétek egy másik fülre, mindig mentsétek az adott fület amin éppen vagytok, különben elvesznek az addig beírt adatok!

profil

Egy másik fontos funkcióra is szeretnénk felhívni figyelmeteket, ez pedig nem más mint az, hogy ki láthatja az adott beírt gondolataidat. Ezeket egy-egy rublika alatt láthatjátok, “This field can be seen by: Everyone Change” címszavak alatt. A Change-re kattintva választhattok, hogy “Everyone” (Mindenki), “Only Me” (Csak Én) vagy “All Members” (Minden tag) láthatja az adott rublikát.

02334

Igen, igen, a fordítás még nem teljes, de lassan annak is a végére érünk, nem igaz 🙂 ?

Töltögessétek a profilotokat, színesítsétek az oldaltt és a közösséget is 🙂 ! Jó munkát hozzá 😉 !