Hírek [Új Oldal]

Oldalbemutatós kis részünkben megtárgyaltuk már a Fórum működését és az Értésítések meglétét is, most, a harmadik részben egy sokkal észrevehetőbb funkcióról szeretnék írni nektek, ez pedig a Hírek 🙂 .

Nem meglepő módon a Híreket az MGC főoldalán találjátok meg. Az admin csapat egyik fontos munkája, hogy továbbítson nektek bármilyen olyan információt, aminek köze lehet az MGC-hez vagy a goth szubkultúráról, így az MGC oldal frissítésein kívül ne lepődjetek meg, ha találkozókról, programajánlókról láttok majd képeket (ahogy ezt láthatttok a Fehérvári Dark-Goth találkozóról és a szegedi Live Autumn Fest II-ről is).

FONTOS! Mivel több szem többet lát, így számítunk tagjaink közreműködésére is a friss információk beszerzésében! A legegyszerűbben vagy valamely adminnak írva tudjátok hozzánk eljuttatni az információkat, vagy pedig az MGC Reboot facebook csoportjába is írhattok!

Lássuk akkor a híroldal felépítését 🙂 …

Mint észrevehettétek a híreket 3 helyen jeleníti meg az oldal – egy nagy “sliderben” a legfontosabb híreket olvashatjátok majd, a jobb oldalon szintén a fontos, de már nem slider-fontosságú hírek kerülnek ki (pl. az Új Oldal rovat hírei). A sliderben főleg a találkozókkal, programokkal, goth szubkultúrával kapcsolatos híreket szeretnénk megjeleníteni. E két rovat (Slider és Kiemelt) alatt található meg ömlesztve, időrendi sorrendben az összes hír.

Szintén fontos megjegyezni való, hogy mindegyik hírnek van egy saját “képe”, amik többsége csak a színesítés miatt kerül ki, illetve természetesen a programajánlóknál, találkozóknál azok plakátjait vagy plakátrészleteit láthatjátok 🙂 .

Nagyon fontos, hogy a hírekhez ti magatok is hozzászólhattok, ha a hírre kattintva legörgettek annak aljáig. Szintén a hír alján láthatjátok annak kategóriáit (pl. Programok, Találkozók, Oldal, stb.), illetve a kommentek és a kategóriák között könnyen át tudtok lépni a mellette lévő hírekre.

Jó olvasgatást kívánunk addig is nektek 🙂 !

03