Értesítések [Új Oldal]

Ahogy az előző Fórum bemutatónkban írtam már, az új oldal, az új felület nem csak új megtanulni való dolgokat rejt, hanem sok olyan újdonságot is, amik miatt érdemes volt volt hátrahagyni az e107-tet és egy új felületet választani 🙂 .

Talán észrevettétek, talán nem, az egyik ilyen különbség az értesítések megléte, amik nem voltak az e107-ben, itt viszont nagyon jól megjelennek, jól használhatóak is. Az értesítések hasonlókpépp a Facebookos értesítésekhez, olyan bejegyzésekre, fórumhozzászólásokra hívja fel a figyelmet, amik érdekelhetik a felhasználót, mert pl. ahhoz már korábban hozzászólt.

Az értesítéseket két helyen érhetitek el.

Egyik felül jobb oldalon, bejelentkezés után láthatjátok, a nevetek melletti kis kék kör jeleníti meg, ha új értesítést kaptatok. Ha nincs új értesítésetek, akkor ez a kör szürke lesz.

01

 

A másik lehetőség, szintén bejelentkezés után profilotokra kattintva “Notifications” alatt tudjátok behozni (nem mellesleg, ha a fenti kis kék körre kattintotok, akkor ugyanez jön be).

02

Az értesítéseket egymás alatt láthatjátok, és rájuk kattintva eljuthattok abba a fórumba, ahol az adott hozzászólás született. Remélem így jól nyomon tudjátok majd követni egy-egy fórumbeszélgetését alakulását és nem maradtok le semmi fontosról 🙂 !