Fórum bemutatása [Új Oldal]

Mivel egy teljesen új motorú, új kinézetű oldalunk van, ezért úgy döntöttem, hogy megpróbálok segíteni nektek a tájékozódásban, írok ilyen kis “bemutatásokat” 🙂 .

Először is kezdjük a Fórumokkal, de terveim szerint később lesz Profil, privát üzenet, stb. 🙂

A Fórumot jobb oldali menüsorban találod meg a Bejelentkezés és a Legutóbbi hozzászólások között. Itt már rögtön választhatsz különböző fórumkategóriák közül.

01
Igen, ez még elég sötét, lassan de biztosan ez is olvashatóvá fog válni, ígérem 🙂

Ha kiválasztottuk az ízlésünknek megfelelő kategóriát, akkor különböző altopicokat láthatunk. Ezek közül is szabadon választhatunk.

02

 

Természetesen az altopicokon belül olvashatóak a hozzászólások. Talán nem újdonság, de a legfrissebb hozzászólások találhatóak meg a Fórum legvégén, a kezdő hozzászólások pedig a legelején. Ha egy fórumban több oldalnyi hozzászólás is született, akkor az utolsó oldalra vagy az altopicokon belül tudunk eljutni, vagy a fórumot megnyitva annak aljára görgetve az oldalmutatókon keresztül.

Bejegyzést egy-egy altopicba belépve tudtok írni, ha a fórum aljára görgettek. Ott találahtó egy Bejegyzés írása, illetve az is fel van tüntetve, hogy épp melyik altopicba írsz. Ha begépelted a kívánt szöveget, akkor egyszerűen csak a Küldés gombra kell rákattintanod.

03

 

A legfrissebb hozzászólásokat nyomon tudod követni a jobb oldali oldalsávban, a fentebb már említett Legútóbbi hozzászólások menüpont alatt. Itt azt jelzi ki a rendszer, hogy ki és hova írt utoljára.

04

 

Jó Fórumozást kívánok nektek 🙂 !