Felhívás – Expression Magazinba szerkesztőket keresünk!

Kedves Tagok, érdeklődők!

Bár az MGC Reboot Facebook csoportban már beszéltünk erről, de most már komoly jelentkezőket várunk! 🙂

Mint említettük, és már többször volt is róla szó, szeretnénk az Expression Magazint is újraindítani, de ehhez szükségünk lenne szerkesztőkre, cikkírókra, stb.  Aki szeretne belépni az állandó szerkesztők csapatába, azok kérem írjanak egy e-mailt a expressionmagazin2015@gmail.com-ra!

Arra kérünk titeket, hogy emailetekbe írjátok bele:

  • milyen néven vagytok regisztrálva az MGC-n
  • voltatok-e az előző magazin állandó szerkesztői között, írtatok-e oda cikkeket, ha igen, milyen névvel (ha ez változott)
  • szoktatok-e blogot vagy esetleg egy másik magazinba írni (ha igen, akkor a magazin nevét, elérhetőségét, ottani szerkesztői nevedet, egy-két megjelent cikkedet, stb., vagy blogod, honlapod url címét!)
  • mivel kapcsolatban szeretnének cikket írni, pl. koncertek, ajánlók, hírek, bármi jöhet, nyitottak vagyunk az ötleteitekre 🙂 !
  • milyen posztot szeretnétek betölteni (állandó szerkesztő, szerkesztő, moderátor)
  • milyen időközönként tudnátok előreláthatólag cikket írni (pl. havonta, kéthavonta – FONTOS! az állandó szerkesztőknek havonta kell cikket írniuk!

Ha nincs se blogod/honlapod, vagy nem írsz semmilyen magazinba, az nem kizáró tényező 🙂 !

Olyan cikkeket is várunk, melyek valahol már megjelentek, DE fontos, hogy ezt feltüntessétek!

Kérjük azok is írjanak, akik a Facebook csoportban már jelentkeztek, hogy egy helyen legyenek a nevek!

Ha bármilyen kérdésetek van, akkor írjatok vagy a fentebb írt e-mail címre, vagy pedig Fórumunk Expression Magazinjának Kérdések topicjába 🙂 !